Main Courses
Tα μανιτάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες D, Β3, Β2, Β1, Β12, κάλιο και φώσφορο, ενώ επειδή περιέχουν μικρή ποσότητα νατρίου, μπορούν να καταναλώνονται και από υπερτασικά άτομα. Έχουν αντικαρκινική δράση, ενισχύουν την ανοσοπροστασία του οργανισμού, θεωρούνται αντιδιαβητικά, και είναι κατάλληλα για κατανάλωση από δυσλιπαιδιμικούς ασθενείς. Το τόφου (παρασκευάζεται από γάλα σόγιας) προσδίδει την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης, η οποία είναι απαραίτητη σε μια vegan επιλογή.
Πίτα ολικής άλεσης, αγγούρι, τομάτα, γύρος από τόφου και μανιτάρια, λάιμ, ράιτα.