Brunch
Η fregola sarda θεωρείται το παλιότερο ζυμαρικό της Ιταλίας. Όπου τα μικρά μπαλάκια θυμίζουν το μαροκινό κους-κους, τα οποία παρασκευάζονται από σκληρό σιτάρι, ξεροψήνονται και αποκτούν μια ξηροκαρπάτη γεύση όταν μαγειρεύονται. Τα ω-3 λιπαρά οξέα των ξηρών καρπών, με τους υδατάνθρακες της fregola, την πρωτεΐνη της μοτσαρέλα και τις φυτικές ίνες των λαχανικών της σος ρομέσκο συνιστούν ένα πλήρες γεύμα που απολαμβάνεται στο χώρο εργασίας ή ακόμα και σαν βραδινό.
Φρέγκολα σάρντα, σως ρομέσκο, πέστο βασιλικού, τσαλαφούτι, ελιές, φυστίκια.