Breakfast
Ο συνδυασμός της ζωικής πρωτεΐνης του γιαουρτιού, της φυτικής πρωτεΐνης μαζί με το açai και το μύρτιλο -πλούσια σε αντιοξειδωτικά- τη μπανάνα με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, και των μονοακόρεστων λιπαρών από τα φιστίκια Αιγίνης, αποτελούν μια ολοκληρωμένη διατροφική επιλογή για πρωινό και snack, η οποία προάγει τον κορεσμό, την καλή λειτουργία του εντέρου, την προστασία αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.
Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, πρωτεΐνη βανίλιας, açai, μπανάνα, μύρτιλο, φιστίκι Αιγίνης.