Brunch
Ο σολομός είναι χαμηλός σε θερμίδες και πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, καθώς περιέχει βιταμίνη Β12, κάλιο, σίδηρο και βιταμίνη D. Tα edamame (φασόλια σόγιας) είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνη Κ και φυλλικό οξύ. Το καλαμπόκι και το ρύζι είναι άριστη πηγή βιταμινών Β, C, E, βελτιώνουν την υγεία του εντέρου, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνουν την όραση.
Ρύζι, edamame, πίκλα αγγουριού, σολομός, νόρι, καλαμπόκι, μαύρο σουσάμι, dressing σόγιας.