Brunch
Το κοτόπουλο, το οποίο είναι πλούσιο σε τρυπτοφάνη -ένα αμινοξύ απαραίτητο για τη σύνθεση της σεροτονίνης- μαζί με τη πρωτεΐνη της φέτας, της σως γιαουρτιού, το μαύρο ρύζι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με υψηλή πρωτεϊνική αξία. Σε συνδυασμό με τα καλά λιπαρά του αβοκάντο, αποτελούν ένα πρωτεϊνικό γεύμα, το οποίο θα οδηγήσει στον κορεσμό και στη διατήρηση της γλυκόζης σε σταθερά επίπεδα.
Στήθος κοτόπουλο, σως γιαουρτιού, μαύρο ρύζι, φέτα χαμηλών λιπαρών, αβοκάντο, αγγούρι, μπρόκολο, ντοματίνια.