Brunch
Ο σολομός είναι χαμηλός σε θερμίδες και πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, καθώς περιέχει βιταμίνη Β12, κάλιο, σίδηρο και βιταμίνη D. Τα edamame (φασόλια σόγιας) είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνη Κ και φυλλικό οξύ. Το ρύζι είναι άριστη πηγή αμύλου, καθώς είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών Β, σε συνδυασμό με το αβοκάντο η διατροφική αξία της εν λόγω επιλογής διευρύνεται.
Ρύζι, edamame, αγγούρι, σολομός, μάνγκο, ντοματίνια, αβοκάντο, dressing σόγιας.