Οι ευεργετικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του χουρμά, του κουρκουμά και του τζίντζερ, μαζί με το krill oil, το οποίο προέρχεται από μικρές γαρίδες της Ανταρκτικής, προτείνονται για φυσιολογική καρδιακή λειτουργία, ενίσχυση εγκεφαλικών λειτουργιών, έλεγχο της ισορροπίας των τριγλυκεριδίων, μείωση των φλεγμονών των αρθρώσεων και φυσική αντιοξειδωτική προστασία.
Γάλα αμυγδάλου, χουρμάδες, κουρκουμάς, τζίντζερ.
Krill Oil: Πηγή φωσφολιπιδίων, ω-3 λιπαρών οξέων, για την ομαλή λειτουργία της καρδιάς, τη διατήρηση των λειτουργιών του εγκεφάλου, τη μείωση των φλεγμονών των αρθρώσεων.