Breakfast
H πρωτεΐνη της φάβας, των αυγών και του τυριού, οι υδατάνθρακες και οι φυτικές ίνες που περιέχονται στη βρώμη -κυρίως η β-γλυκάνη, η οποία μειώνει την κακή χοληστερόλη (LDL) και αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις- προσδίδουν στην πρωτεϊνική τυρόπιτα τη θρεπτική αξία που χρειάζεται κάποιος από ένα κυρίως γεύμα ή σνακ.
Το τσάι μάτσα είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που προστατεύουν έναντι των καρδιακών παθήσεων, διάφορων μορφών καρκίνου, ρυθμίζουν το σάκχαρο και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες. Η γλουταμίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που βοηθά στις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, σε καταστάσεις στρες και στη ρύθμιση της λειτουργίας των νεφρών.
Αυγά, πρωτεΐνη φάβας, φυτικό γάλα, τσαλαφούτι, αλεύρι, βρώμη.