Main Courses
To τέμπε από ρεβίθι είναι ζυμωμένο προϊόν, πολύ πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, καθώς και ωφέλιμα βακτήρια. Έχει μια επίγευση ξηρών καρπών και μανιταριού. Το καστανό ρύζι περιέχει το αμινοξύ μεθειονίνη και τα ρεβίθια το αμινοξύ λυσίνη, οπότε, συνδυαζόμενα σε αυτό το πιάτο αποδίδουν και τα βασικά 9 αμινοξέα που δεν μπορεί να παράγει μόνος του ο ανθρώπινος οργανισμός. Τις φυτικές ίνες προσδίδουν τα λαχανικά που συνοδεύουν αυτήν τη γευστική επιλογή.
Τέμπε, γλυκόξινη σάλτσα, πιπεριές, ανανάς, κάσιους, καστανό ρύζι.